Kampanjerbjudande Maj - Actus Naprapati

Kampanjerbjudande i Maj

20 % rabatt på en idrottsmassage!

Unna dig en välbehövlig idrottsmassage till ett väldigt förmånligt pris.

  • 25 min idrottsmassage
  • 20 % rabatt
  • Gäller en gång per person under Maj 2024
  • Gäller ej i kombination med andra erbjudanden, avtal eller rabatter
  • Gäller ej vid betalningen via Benify, Epassi, Wellnet eller Edenred
Idrottsmassage
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Älvsjö

Perrongatan 5, 125 30 Älvsjö

Vega

Vega Allé 51, 136 56 Haninge

Nacka

Nackabacken 13, 131 57 Nacka
Anthi
Läs mer
Så nöjd med besöket och hjälpen jag fick/får. En sak som jag reflekterade över är att ni fokuserar på varför man har ont och inte enbart att försöka lindra smärtan för stunden. Jag har rekommenderat Actus till alla jag känner!
Evelina
Läs mer
Fungerar professionellt i alla led och visar alltid stort engagemang och kompetens.
Martina
Läs mer
Jätteduktig och trevlig naprapat som har hjälpt mig med olika besvär, nackspärr, höftproblem. Ger också bra och enkla rehabövningar som funkar i vardagen
Anne-Sofi
Läs mer
Har gått och fått hjälp med en rygg som krånglar och även andra saker som dykt upp.Har fått bra hjälp och förklaring vad det beror på och sedan tips på bra övningar att göra hemma.Mycket nöjd med bemötande och goda råd.
Erica
Läs mer
Kan verkligen rekommendera! Har fått hjälp med min whiplash skada, och är för evigt tacksam! Känner mig verkligen trygg i deras händer! Bra övningar och bra uppföljning efter varje behandling. Verkligen så himla nöjd!!
Stefan
Läs mer
Dem är grymma! Hjälpte mig varje gång när jag hade problem med ryggen! Rekommendera!
Omid
Läs mer
Extremt proffsig, kunnig och jätte trevlig. Alla sorts besvär omhändertagen på effektiv och skonsamt sätt. Efter 2-3 år regelbunden behandling kan jag värmt rekommenderade Actus Naprapati.
Föregående
Nästa
Anton
Läs mer
Har gått 2 gånger nu hos Nils och ett 3e inbokat. Mycket bra bemötande och framförallt väldigt kunnig. 10 av 10!
Camilla
Läs mer
Var hos Nils med min 11-åriga dotter. Var superduktig och kunnig och pedagogisk med dottern. Kan varmt rekommendera! 🙂
Hande
Läs mer
Träningsskador, orsaken påträffas med hjälp av en duktig naprapat.
Claes
Läs mer
Super! Nils var väldigt proffsig och tillmötesgående. 5 Stjärnor!
Petra
Läs mer
Hittade mitt onda, la upp en bra behandlingsplan och gav förebyggande träningsinstruktioner. Lyssnade, ställde frågor och bemötte på ett bra sätt.
Sisen
Läs mer
Hade problem med ryggen och kunde knappt gå eller stå. Bokade en tid hos Nils. Han hjälpte mig och var mycket noggrann. Direkt efter behandlingen försvann smärtan! Rekommenderar Actus Naprapati starkt och kommer definitivt att boka fler behandlingar framöver 🙂 Nils är grym och väldigt kunnig
Alice
Läs mer
Riktigt kompetent naprapat som löste upp mina besvär i ryggen och var väldigt bra på förklara problematiken och vad han gjorde för att lösa upp felen med leder och muskler
Cajsa
Läs mer
Fantastiskt varje gång , grundligt & proffesionellt genomfört, roligt och trevligt bemötande!
Lena
Läs mer
Mycket trevligt bemötande, hög tillgänglighet och stor kunskap.
Marcus
Läs mer
Nils är ett fullblodsproffs. Fixade nacke/skuldror på ett kick.
Clara
Läs mer
Gick dit med en smärta som inte liknade något annat jag varit med om, gick därifrån med en starkare rygg och flera tips på övningar som jag kunde fortsätta med hemma. Man får allt och lite till helt enkelt.
Anki
Läs mer
Jag tog en naprapat-behandling hos Nils. Mycket proffsigt bemötande och jag fick den hjälp jag behövde. Rekommenderas varmt!
Sofie
Läs mer
Jag fick hjälp av Jonathan som välkomnade mig med ett professionellt bemötande. Han är kunnig inom sitt område och man känner skillnad redan efter första besöket. Kan starkt rekommendera.
Christina
Läs mer
Massagebehandlingen utfördes av Jonatan. Mycket professionell, kunnig och trevlig person med ett vänligt och lugnt bemötande i en enkel och trivsam lokal nära pendeltåget. Rekommenderas varmt.
Föregående
Nästa
Rasmus
Läs mer
Bästa Naprapaten i Nacka! Gått flera gånger och fått jättebra hjälp av Philip varje gång, rekommenderar starkt!
Titti
Läs mer
Nackas bästa praktik/klinik. Fixar både rygg & nacke! Fräscha nya lokaler& trevlig samt kunnig personal. Trogen stammis.
Maria
Läs mer
Fick snabbt en tid för min onda rygg och professionell hjälp. Actus i Nacka är lätt att ta sig till med bil eller buss. Stort tack för behandlingen!
Laura
Läs mer
Jsg bokade in en gravidmasagen med Philip och den kan jag rekommendera starkt. Första gången jag varit på massage och könde mig 100% trygg och bekväm, kommer garanterat tillbaka. 10 av 10
Patrik
Läs mer
Kändes väldigt proffsigt och fina lokaler. Tog sig tid och gå igenom det man önskade och få bukt på krämpor. Kan varmt rekommendera dem!
Föregående
Nästa

FAQ

Idrottsmassage liknar klassisk massagebehandling men är kraftfullare och en mer riktad behandling som är gynnsam i både förberedande och återhämtande syfte. Behandlingen är för dig som vill ha minskade spänningar, ökad cirkulation, avslappnande effekt, ökad kroppskännedom, minskad smärta och träningsvärk samt lugnande effekt på nervsystemet.

Idrottsmassagen varar i 25 min.

Kampanjen varar under hela Maj -24 för behandlingar i Maj. Gäller en Idrottsmassage per person.

Bokning:
Du kan enkelt boka din tid via vår bokningssida eller ringa oss på 08-50119393.

Avbokning:
Avbokning måste ske senast 20 timmar innan annars debiteras fullt pris. Du kan boka av genom att logga in på bokningssidan eller ringa oss på 08-50119393.

Ombokning:
Ombokning måste ske senast 20 timmar innan annars debiteras fullt pris. Du kan boka om genom att logga in på bokningssidan eller ringa oss på 08-50119393.

Idrottsmassage räknas som friskvård och går att använda för sitt friskvårdsbidrag. 

Gäller ej vid betalningen via Benify, Epassi, Wellnet eller Edenred.

Gäller ej vid betalningen via Benify, Epassi, Wellnet eller Edenred då våra tjänster redan är rabatterade via dessa avtal.