https://actusvega.bestille.no/OnCust2/> Massage - Actus Naprapati

Massage

Behöver du varva ner efter en lång arbetsvecka? Hos oss på Actus Naprapati i Älvsjö och Vega kan du snabbt få hjälp. Våra massageterapeuter hjälper dig lindra stress, spänningar och muskelsmärtor, vilket hjälper dig med återhämtning, avslappning och ökad välbefinnande. 

Massage anpassad efter dig:

På Actus Naprapati förstår vi att varje individ har olika behov när det kommer till massage. Det är därför vi anpassar massagen efter varje patient. Oavsett om du letar efter en djup, kraftig och behandlande massage eller en mild, mjuk massage med fokus på avslappning och cirkulation så kan vi hjälpa dig. Våra massageterapeuter är alla utbildade naprapater och besitter stor kunskap om hur kroppen fungerar och skräddarsyr varje behandling för att möta dina individuella behov och preferenser.

Behöver du varva ner efter en lång arbetsvecka? Hos oss på Actus Naprapati i Älvsjö och Vega kan du snabbt få hjälp.

Massage i Älvsjö och Vega:

Våra massagetjänster är utformade för att hjälpa dig att slappna av och varva ner, men de erbjuder också en rad hälsofördelar. Regelbunden massage kan hjälpa till att minska muskelspänningar, förbättra cirkulationen, stärka ditt immunförsvar och minska stress och ångestnivåer. Det är ett bra sätt att ta hand om din fysiska och mentala hälsa och må som bäst. Våra kliniker är belägna i hjärtat av Älvsjö och Vega gör vi det enkelt och det är bekvämt att ta dig till oss. Våra flexibla öppettider och onlinebokning gör det enkelt att hitta en tid som passar dig. När du besöker Actus Naprapati för en massage kan du förvänta dig en varm och välkomnande miljö. Våra terapeuter är högutbildade och skickliga i sitt hantverk. Oavsett om du vill boka en enstaka massage eller regelbundna massagebehandlingar finns vårt team här för att hjälpa dig att slappna av, varva ned och må som bäst. Låt inte stress och spänning ta över ditt liv. Kontakta oss idag för att boka massage i Älvsjö eller Vega.

 

Massage som friskvård: 

Massage är en behandling som räknas som friskvår. Friskvård är en skattefri och avdragsgill personalförmån som arbetsgivaren kan ge sin personal för aktiviteter som massage och motion. Genom våra friskvårdstjänster massageidrottsmassagebehandling friskvård och massage för gravida så kan du varva ner, minska din stress och förbättra din funktion. Vi hjälper dig att må bra, minska din stress och slappna av. Behandlingen är till för din hälsa så att du håller dig frisk och undviker att få ont. 

Du kan läsa mer om friskvård här.