Naprapati i Älvsjö och Vega - Actus Naprapati

Naprapati i Älvsjö, Vega & Nacka

Välkommen till Actus Naprapati – Din naprapat i Älvsjö, Vega och Nacka. Vi finns här för att hjälpa dig med dina besvär. Vi erbjuder naprapatbehandlingar som är skräddarsydda efter dina individuella behov. En behandling hos våra naprapater inleds med en grundlig anamnes för att reda ut bakgrunden till dina besvär. Sedan görs en undersökning för att ställa rätt diagnos och utforma en behandlingsplan anpassad efter dig. Din naprapat riktar behandlingen och rehabiliteringen utefter dina förutsättningar och besvär för att uppnå bästa möjliga effekt. Våra naprapater är experter på att behandla en mängd olika tillstånd, såsom ryggskott, nackspärr, huvudvärk, tennisarmbåge, musarm, muskelbristningar, löparknä, idrottsskador och mycket mer. Vi arbetar även med att behandla gravida kvinnor både under och efter graviditeten.

Naprapati

Vad gör en Naprapat?

Ordet naprapat betyder ”att korrigera orsak till lidande” och är en sammanslagning av tjeckiskans ”napravit” som betyder att korrigera och grekiskans ”pathos” som betyder lidande. En naprapat arbetar med att minska smärta och återskapa funktion i kroppens neuromuskuloskeletala system.

Som experter inom manuell medicin utgår vi från helheten och arbetar noggrant med undersökning, diagnostisering, behandling, rehabilitering och förebyggande åtgärder. Vi tar hänsyn till kroppsliga, psykologiska och sociala faktorer som kan bidra till besvär och ser till att hitta och korrigera den bakomliggande orsaken.

En naprapat använder olika behandlingstekniker för att kunna anpassa behandlingen utefter patienten. Tekniker som manipulation, mobilisering, massage, stretching, akupunktur/dry needling och rehabilitering används för att återskapa och optimera funktionen i det neuromuskuloskeletala systemet. Vi skräddarsyr helt enkelt behandlingen efter dig!

Arbeta förebyggande med Naprapati

För att undvika att problem uppstår eller kommer tillbaka, arbetar vi även med förebyggande åtgärder. Vårt mål är att hjälpa dig att bli smärtfri och förbättra din livskvalitet. Låt oss hjälpa dig att bli smärtfri och må bättre!


Du kan enkelt ta dig till vår klinik i Älvsjö från närliggande områden som Fruängen, Årsta, Stuvsta, Enskede och Hägersten. Samt till vår klinik i Vega från 
omkringliggande områden som Haninge, Handen, Länna, Farsta, Trångsund, Skogås och Huddinge.