https://actusvega.bestille.no/OnCust2/> Företag/Föreningar - Actus Naprapati

Företag

Vi kan hjälpa dig och ditt företag att minska sjukskrivningarna, öka prestationsförmåga, må och trivas bättre på jobbet. Vi kan behandla på plats hos er eller om ni vill ha möjligheten att komma till oss. Vi skräddarsyr en lösning utefter ert behov. De två största orsakerna till sjukskrivning är smärtor från muskler och leder (23 %) samt psykiska sjukdomar (28,8 %), varav stress är den största faktorn. Vi brinner för att hjälpa er personal.

Föreningar

Behöver ni hjälp med hantering av skador, rehabilitering, preventiv träning, föreläsningar eller fysträning så har du kommit rätt. Vi kan hjälpa er på plats hos er eller om ni vill ha möjligheten att komma till oss. Vi skräddarsyr en lösning utefter ert behov.

Föreläsningar

Vi kan hjälpa dig att öka kunskapen hos ditt företag eller din förening genom att hålla en föreläsning. Våra naprapater har kunskap att föreläsa om idrottsskador, smärta, ergonomi, hälsa, stresshantering, träning och preventiva insatser. Innehållet kan anpassas efter era önskemål och utföras på plats hos er eller i våra lokaler.

Event

Behöver du en naprapat på plats under ett event eller annan tillställning? Tveka inte att kontakta oss! Vi har tidigare varit på plats under idrottsevent som racketlon SM, squash-turneringar i Enskede Rackethall och på företagsevent. Vi erbjuder hjälp på plats under event med naprapati, massage, idrottsmassage, uppvärmning, föreläsning och omhändertagande av skador.