https://actusvega.bestille.no/OnCust2/> Din Naprapat i Vega - Haninge - Actus Naprapati - Öppet vardagar och helg

Din Naprapat i Vega - Haninge

Välkommen till Actus Naprapati i Vega - Haninge!

Har du besvär med muskler och leder? Känner du dig stel eller lider av smärta? Då är du på rätt plats. På Actus Naprapati i Vega – Haninge är vår främsta uppgift att hjälpa dig lindra smärta och förbättra din funktion. Vi strävar efter att ge dig omedelbar hjälp med dina besvär och samtidigt skapa en långsiktig plan för din hälsa och välmående.

Våra erfarna naprapater är dedikerade till att samarbeta med dig för att hitta orsaken till dina besvär och utveckla en skräddarsydd behandlingsplan. Vi tar emot privatpersoner, företag, föreningar och sjukförsäkringspatienter, och vi är här för att stödja dig på din väg till bättre hälsa. Våra naprapater är specialister på att behandla smärta och dysfunktioner i muskler och leder. Vi använder oss av en rad olika behandlingsmetoder inklusive justering, massage, triggerpunktsbehandling, dry needling (akupunktur), stretching och rehabilitering. Förutom naprapatbehandling så erbjuder vi även friskvårdsbehandlingar som massage, idrottsmassage, gravidmassage och behandling friskvård. 

Vårt team prioriterar att lindra smärta och dysfunktion i en initial behandlingsplan på ca 3-5 besök. När du börjar känna förbättring, övergår vi till att fokusera på din långsiktiga hälsa. Vi strävar efter att förbättra din funktion, rörlighet och livskvalitet genom skräddarsydda behandlings- och underhållsplaner.

Vi tror på förebyggande vård och ger dig verktygen och kunskapen du behöver för att ta en aktiv roll i din hälsa. Hos Actus Naprapati i Vega – Haninge, kan du förvänta dig expertvård som strävar efter att maximera ditt välbefinnande. Kontakta oss idag för att boka din tid hos din naprapat och påbörja din resa mot smärtlindring och optimal hälsa. Välkommen till Actus Naprapati din naprapat i Vega – Haninge.

Team Actus Naprapati Vega - Haninge

Naprapat Nils Vega Haninge
  • Naprapat 
  • Massageterapeut
Naprapat Anine Älvsjö
  • Naprapat 
  • Personlig tränare
  • Massageterapeut 
  • Dry needling
  • El-akupunktur

Vega - Haninge

Hitta till oss

Du hittar oss i centrala Vega i Haninge ett stenkast från Vega station. För dig som åker bil finns p-platser inom promenadavstånd i området. Med pendeltåg och bussar kan du enkelt ta dig till oss från omkringliggande områden som Haninge, Handen, Länna, Farsta, Trångsund, Skogås och Huddinge. 

Adress

  • Vega Allé 51
  • 136 56 Haninge