https://actusvega.bestille.no/OnCust2/> Idrottsföreningar - Actus Naprapati

Vi kan hjälpa din idrottsförening

Behöver ni hjälp med hantering av skador, rehabilitering, preventiv träning, föreläsningar eller fysträning så har du kommit rätt. Vi kan hjälpa er på plats hos er eller om ni vill ha möjligheten att komma till oss. Vi skräddarsyr en lösning utefter ert behov. 

Naprapati

Vill du erbjuda din förening den bästa hjälpen vid skador och besvär så är detta rätt val. Som experter inom manuell medicin utgår vi från helheten och arbetar noggrant med undersökning, diagnostisering, behandling, rehabilitering och förebyggande åtgärder.  Vi tar hänsyn till kroppsliga, psykologiska och sociala faktorer som kan bidra till besvär och ser till att hitta och korrigera den bakomliggande orsaken. Naprapater använder olika behandlingstekniker för att bäst kunna anpassa behandlingen utefter patientens behov.

Massage

Massage är en bra tjänst för dig som vill erbjuda din förening hjälp med spänningar, återhämning och förebyggande behandling mot skador. Under en massagebehandling arbetar man med kroppens mjukdelar med olika tekniker inom massage och stretching. Behandlingen riktas mot friskvård, skador, dysfunktioner och förebyggande mot muskelspänningar som skulle kunna förorsaka skador och besvär. Några av effekterna av massage är ökad cirkulation, smärtlindring, minskade spänningar, avslappning, minskad stress och ökat välbefinnande.

Träning

Vi kan hjälpa er förening med olika typer av träning. Personlig- eller gruppträning som är anpassad efter behov.  Vi kan utföra det på plats hos eller eller utomhus. Fysträning, preventiv träning eller löpskolning är populära alternativ.

Vi kan även erbjud hjälp med

  • Riktlinjer gällande hantering av skador, preventiv träning och fysträning för hela föreningen
  • Rådgivning
  • Föreläsning
  • Event