https://actusvega.bestille.no/OnCust2/> Naprapati Online - Actus Naprapati

Naprapat Online

Vi erbjuder videokonsultation för dig som har svårt att ta dig till kliniken, vill följa upp på distans eller föredrar det. 

Du bokar enkelt in videosamtalet via vår bokningssida eller ringer oss på 08-50119393. Innan samtalet kommer vi skicka ett mail med en hälsodeklaration som du ska fylla i innan samtalet. Ett sms skickas sedan med en länk till videosamtalet.
Betalning sker med Swish eller kort. 

Videokonsultation

En videokonsultation startar med anamnes då vi ställer frågor som är relevanta för ditt besvär för att reda ut dess bakgrund. Vidare  ställer vi en diagnos, ger råd om behandling och rehabilitering för bästa effekt.  Vi skickar sedan ut ett rehabprogram anpassat till dig och dina besvär om vi anser att behovet finns. Du kan räkna med personlig rådgivning och åtgärdsplan för framtiden anpassat efter dig. Vi kan hjälpa dig med olika besvär i det neuromuskuloskeletala systemet som ryggskott, nackspärr, huvudvärk, tennisarmbåge, musarm, muskelbristningar, löparknä, idrottsskador och mycket annat. Vi är även specialiserade på behandling av gravida under och efter graviditet.