Om oss - Actus Naprapati

Vårt team

Vårt team med naprapater arbetar för att ge bästa möjliga hjälp för sina patienter. Varje naprapat hade sina unika styrkor men alla delar en passion för att hjälpa människor att leva smärtfria liv. Vi arbetar tillsammans för att kunna hjälpa våra patienter och varandra att utvecklas och uppnå bäst resultat. Tillsammans med våra patienter så skapar vi ett hälsosammare Sverige.

Värdegrund

Actus betyder åtgärder, handling och beteende. På Actus Naprapati jobbar vi med att hjälpa våra patienter att åtgärda deras problem som ofta är skapade av handlingar och beteenden. För oss är det viktigt att samarbeta med våra patienter för att tillsammans arbeta med att åtgärda besvären och bakomliggande orsaker. Varje patient ska känna sig sedd, trygg, omhändertagen och att vi skapar de bästa förutsättningarna för just dem.

Referenser

Här kan du se referenser och recensioner som vi har fått från våra patienter. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra patineter på bästa möjliga sätt och leverera det resultat som efterfrågas. Att arbeta långsiktigt och skapa ett mer hälsosamt liv för våra patienter är något vi brinner starkt för.

Kontakta oss

Du kan enkelt kontakta oss via mail, ringa, chatta eller komma förbi någon av våra kliniker.

Hitta hit

Till våra kliniker kan du enkelt ta dig med både kollektivtrafiken och bil.

GDPR

För din säkerhet så följer vi alla riktlinjer och krav gällande GDPR, integritet, dator- och patientsäkerhet.

Länkträd

Här kan du hitta länkar till alla våra socialamedier, nyheter och annan relevant information.

Samarbeten

Företag som vi samarbetar med.

Vanliga frågor

Svar på vanliga frågor som vi får.