https://actusvega.bestille.no/OnCust2/> Företag - Actus Naprapati

Vill du få din personal att må bra och prestera bättre på jobbet?

Vi kan hjälpa dig och ditt företag att minska sjukskrivningarna, öka prestationsförmåga, må och trivas bättre på jobbet. Vi kan behandla på plats hos er eller om ni vill ha möjligheten att komma till oss. Vi skräddarsyr en lösning utefter ert behov. 

De två största orsakerna till sjukskrivning är smärtor från muskler och leder (23 %) samt psykiska sjukdomar (28,8 %), varav stress är den största faktorn. Vi brinner för att hjälpa er personal.

Naprapati

Vill du erbjuda ditt företag den bästa hjälpen så är företagsnaprapati rätt val. Som experter inom manuell medicin utgår vi från helheten och arbetar noggrant med undersökning, diagnostisering, behandling, rehabilitering och förebyggande åtgärder. Vi tar hänsyn till kroppsliga, psykologiska och sociala faktorer som kan bidra till besvär och ser till att hitta och korrigera den bakomliggande orsaken. Naprapater använder olika behandlingstekniker för att bäst kunna anpassa behandlingen utefter patientens behov.

Massage

Företagsmassage är en bra tjänst för dig som vill erbjuda ditt företag hjälp med åtgärder mot spänningar och stress samt skapa ett ökad välbefinnande. Under en massagebehandling arbetar vi med kroppens mjukdelar genom olika tekniker inom massage och stretching. Behandlingen riktas mot friskvård, skador, dysfunktioner och förebyggande mot muskelspänningar som skulle kunna förorsaka skador och besvär. Några av effekterna av massage är ökad cirkulation, smärtlindring, minskade spänningar, avslappning, minskad stress och ökat välbefinnande.

Träning

Vi kan hjälpa ert företag med olika typer av träning. Personligträning, gruppträning eller förebyggande träningsprogram som är anpassad efter era behov. Vi kan utföra det på plats hos er eller utomhus. Gruppträning med kroppsvikt eller löpträning är populära alternativ.

Vi kan även erbjuda hjälp med

Samarbeten