https://actusvega.bestille.no/OnCust2/> Ny hemsida! - Actus Naprapati

Ny hemsida!

Vi är glada att presenterar vår nya webbplats och att ge dig en bättre upplevelse. 

Efter månader av hårt arbete har vi gjort om vår webbplats för att ge dig en bättre upplevelse och göra det lättare för dig att hitta den information du behöver. Vi hoppas att du kommer att uppskatta de förändringar vi har gjort och att du tycker om att använda vår nya sida.

Vad är nytt?

Vår nya webbplats har en uppdaterad design som fortsatt är användarvänlig och nu ännu snabbare. Vi har uppdaterat vår navigeringsmeny för att göra den mer enkel att använda, så att du snabbt och enkelt kan hitta det du letar efter. Vi har också gjort vårt innehåll mer organiserat och lättare att läsa, med tydliga rubriker och underrubriker som gör det enkelt att skanna och hitta den information du behöver.

Dessutom har vi förbättrat hastigheten och prestandan på vår webbplats, så sidor laddas snabbare och du kan surfa på vår webbplats snabbare. Vi har även lagt till nya funktioner och ny information såsom specifika besvär och hur ett besök hos oss går till.

Varför vi gjorde dessa ändringar

Vårt mål var att skapa en bättre upplevelse för er. Vi förstår att din tid är värdefull och vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta den information du behöver, snabbt kunna boka en tid och ta kontakt med oss om du har några frågor eller funderingar.

Vi inser också att tekniken ständigt utvecklas, och vi vill ligga steget före genom att förse dig med en modern, användarvänlig webbplats som är optimerad för alla enheter, telefoner, datorer, och surfplattor.

Kontakta oss

Även om vi har varit noga med att säkerställa att vår nya webbplats fungerar korrekt, inser vi att det kan finnas några buggar eller problem som vi ännu inte har upptäckt. Vissa länkar/URL:er fungerar inte och vi jobbar med att rensa bort dem. Om du stöter på några problem eller har någon feedback på vår nya sajt vill vi gärna höra från dig! Kontakta oss så att vi kan lösa eventuella problem och fortsätta att förbättra din upplevelse.

Tack för ditt fortsatta stöd och vi hoppas att du gillar att använda vår nya webbplats!

Med vänlig hälsning, 
Jonatan Därndal
Leg. Naprapat